Centrale Verwarming

Een defecte centrale verwarming? Loodgieter Pijnacker is expert op het gebied van reparatie en onderhoud van centrale verwarmingen. We kunnen uiteraard ook nieuwe verwarmingen installeren.

Boiler Installatie

Gaat u uw huis een tandje duurzamer maken? Dan is een boiler laten installeren door Loodgieter Pijnacker zeker geen slecht idee. Ook als u een extra handje hulp kunt gebruiken bij het onderhoud kunt u ons altijd bereiken.

Keukens & Badkamers

Keukens, badkamers en toiletten zijn onze specialiteit. Daar hebben we al generaties lange ervaring mee. Dus hoe uitzichtloos uw probleem ook lijkt. Loodgieter Pijnacker kan het zeker weten wel voor u oplossen.

Gas & Olie Veiligheid

Voor gas en olie controles kunt u ook bij ons terecht. Zelfs als er niks mis lijkt met uw gas of olie is het vaak toch mogelijk om de veiligheid in huis te verbeteren.

Afwatering Service

Als regenwater niet meer correct wordt afgevoerd kan dat zorgen voor grote problemen in huis zoals overstroming. Wij raden iedereen aan om voordat het regenachtige seizoen begint even Loodgieter Pijnacker  in te schakelen.

Afvoer Reiniging

Verstopping? Loodgieter Pijnacker! Onze loodgieters werken dagelijks aan verstopte toiletten en afvoeren en wij zijn ervan overtuigd dat er geen ontstopping op de wereld is die wij niet kunnen oplossen.

Water Voorziening

Uiteraard is een woning of pand nergens zonder watervoorziening. Woont u in een vinex-wijk en wilt u uw voorzieningen laten controleren. Bel dan gerust even met Loodgieter Pijnacker.

Gas Lek Detectie

Onderschat nooit hoe gevaarlijk gaslekkages kunnen zijn. Zodra u gas in huis ruikt zonder dat uw gasfornuis aanstaat, dient u zo snel mogelijk Loodgieter Pijnacker in te schakelen.

Loodgieter Service

Ook voor alle overige problemen die met de loodgieterij te maken hebben bent u bij Loodgieter Pijnacker aan het juiste adres. Neem contact op met onze klantenservice of vraag een offerte aan op onze website.

24/7

Spoed Service

Neem nu contact op!

Offerte aanvragen

Ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

sidebar-cta-repairs
sidebar-cta-careplan
sidebar-cta-installations

Bel ons vandaag nog

Wij zijn hier voor al uw loodgieter problemen!

Neem nu contact op